Web sitemize hoşgeldiniz, 04 Mayıs 2024
Uenamad
Anasayfa » Güzellik » Takma kirpik nasıl çıkartılır?

Takma kirpik nasıl çıkartılır?

Takma kirpik nasıl çıkartılır?

Kirpiklerimiz bakışlarımıza değişik ifadeler katar ve her insan aynı şekilde kirpiklere sahip değildir. Kimi insanlar uzun kimi insanlar ise kısa kirpiklere sahiptir. Düz ya da kıvrık olarak değişik şekillerde mevcuttur. Herkes kendinde olmayana özenir ve tabi ki takma kirpik takarak kendince olan bu açıyı kapatır. Takma kirpik istenildiği şekilde alınır, takılır ama takma kirpik nasıl çıkarılır bu konuda ardağınız bilgiyi sitemizden kolayca ulaşabilirsiniz. İnsanlar genelde takma kirpiğin çıkarılmasının zor olduğuna inanırlar fakat bu yanlış bir bilgidir. Önemli olan kirpik diplerimize zarar vermeden çıkarabilmektir. Takma kirpiği göz kapağının dışından içine doğru nazikçe çıkartarak göze zarar vermeden kalan yapıştırıcı artıklarını temizlemeniz gerekir.

İnsanlar her konuda farklılıklara sahip olduğu gibi kirpik konusunda da farklıdırlar. Kimimiz düz, kısa ya da uzun, kimimiz kıvrık ve uzun kirpiklere sahiptir. Bazı nedenlerden dolayı kirpiklerimiz zarar görebilir ve hatta dökülmeler seyrelmeler olur. Bu gibi durumlarda takma kirpik, protez kirpik vb. ihtiyaç duyarız. Göz yapımıza uygun Kirpik Modelleri arasından birini seçerek bu sorununuzdan rahatlıkla kurtulabilirsiniz. Yapacağınız makyajla da gözleriniz çok özel anlamlar kazanabilir.

Her kadın kıvrık kirpiklere sahip hem cinslerini gördüğünde kendi kirpiklerini bir düşünür. Artık düşünmeye üzülmeye gerek yok siz de sitemize gelerek kirpik nasıl kıvrılır sorusuna yanıt alabilirsiniz. Kirpik maşası adı verilen ufak bir alet ile birazcık dikkat ederek kirpiklerinizi kıvırabilirsiniz. Böylece daha hacimli ve kıvrık kirpiklerle siz de etkili bakışlara sahip olabilirsiniz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz